Casa de amanet SC PROTTO ELECTRONICS IFN SRL este o institutie financiara nebancara fondata in anul 2005 specializata pe acordarea de imprumuturi avantajoase si flexibile, desfasurandu-si activitatea in locatii din judetele BOTOSANI, SUCEAVA si IASI.

     Procedura de imprumut efectuata de societatea noastra nu implica prezenta unor giranti ci doar gajarea de obiecte din aur si a produselor electronice si electrocasnice facandu-se o evaluare corecta si un pret de amanet cat mai bun, pe masura nevoilor clientului. Valoarea obiectelor se estimeaza pe baza calitatii, a categoriei din care fac parte si pe sursele noastre interne ce ne furnizeaza valorile conform pietei de obiecte uzate. Primim in amanet: telefoane mobile, laptopuri, aparate foto si video, televizoare led, lcd si plasma, obiecte electrocasnice si obiecte din aur in toate tipurile de combinatii (aur galben, rosu, alb), chiar si fragmente. Aparatura electronica si electrocasnica trebuie sa fie in stare buna de functionare.

PROTTO AMANET

      COMISIOANELE practicate de noi sunt decente, recalculabile si se stabilesc in functie de tipul de obiect amanetat, nu se percepe comision minim obligatoriu decat cel mentionat in contract sau alte costuri birocratice. Dupa achitarea comisionului contractul se poate prelungi pe perioade de maxim 30 de zile la care se mai adauga 30 de zile perioada de asteptare in cazul obiectelor din aur sau 20 de zile plus inca 20 de zile de asteptare in cazul obiectelor electronice si electrocasnice, fara nicio limitare. La rambursarea anticipata sau partiala a imprumutului comisionul se recalculeaza.

PROTTO AMANET PROTTO AMANET

     CONTRACTELE incheiate sunt strict confidentiale si eligibile doar in prezenta unui act de identitate si a obiectului proprietate personala.

     Prin seriozitatea si profesionalismul nostru oferim siguranta obiectului amanetat pe toata durata contractului, acesta fiind monitorizat in permanenta de un departament de AUDIT si SUPRAVEGHERE.

     Consignatiile noastre ofera spre vanzare o gama larga de produse la preturi avantajoase raportate la calitate si disponibile oricarui client oferindu-se garantie de 12 luni produselor electronice si electrocasnice si certificare de calitate in cazul obiectelor din aur. Produsele provin din urma nerambursarii creditului acordat, ele fiind supuse testarilor de fuctionalitate si verificarii calitatii de catre personalul nostru instruit.

PROTTO AMANET PROTTO AMANET

     Cu toate aceste servicii puse la dispozitie ne exprimam dorinta de castigare continua a increderii dumneavoastra, de intelegere si rezolvare cat mai rapida a cerintelor dumneavoastra construind impreuna o colaborare solida si de durata.

PROTTO AMANET