Aurul este cea mai comuna garantie pentru imprumuturile amanetare. La PROTTO AMANET oferim cele mai bune servicii de amanetare. Primim orice tip de aur 8k – 24k si in orice forma: bijuterii, monede sau fragmente. In urma unei evaluari corecte si rapide, puteti beneficia de cele mai bune preturi. Stabilirea pretului final tine foarte mult de calitatea, gramajul, puritatea, gradul de uzura si forma obiectului.

      Contractul de amanet se incheie pe o perioada de 30 zile cu posibilitate de prelungire. In plus, oferim si o perioada de asteptare de 30 de zile, iar comisioanele avantajoase si negociabile te scot din momentele dificile atunci cand ai nevoie de un imprumut urgent.

      Vrei o schimbare care sa te infrumuseteze sau sa-ti reconfirme statutul social? Vino la PROTTO unde te vom ajuta sa gasesti bijuteria potrivita. Puteti vinde sau amaneta bijuteriile vechi, iar de suma primita, puteti alege, sub atentia si consilierea noastra, alte bijuterii noi. Fiecare bijuterie va fi insotita de un certificat de calitate care atesta gramajul, caratajul si faptul ca aceasta este marcata de ANPC.

      Indiferent ca amanetati sau cumparati, la PROTTO veti gasi intotdeauna solutia simpla pentru nevoile dvs! Va asteptam cu drag!

PROTTO AMANET